TREKVervePlus3 #ElektrischeFiets #AllBikesWim #KwaliteitEnService


๐Ÿšด๐Ÿผ‍♀️๐Ÿ”ฅ Nieuw bij All Bikes Wim! De gloednieuwe TREK Verve+ 3 2023 is gearriveerd! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿšด๐Ÿผ‍♂️

Op zoek naar een comfortabele en betrouwbare elektrische fiets? Dan is de TREK Verve+ 3 het perfecte model voor jou! Met zijn krachtige motor, lange actieradius en comfortabele zithouding biedt de Verve+ 3 de ultieme ritervaring.

๐Ÿ”น Krachtige ondersteuning: De Verve+ 3 is uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line-motor die je ondersteunt bij het trappen, zodat je moeiteloos lange afstanden kunt afleggen en heuvels kunt trotseren.

๐Ÿ”น Lange actieradius: Dankzij de geavanceerde accutechnologie van Bosch kun je met de Verve+ 3 moeiteloos lange ritten maken. Geniet van de vrijheid om verder te gaan dan ooit tevoren.

๐Ÿ”น Comfortabele zithouding: De Verve+ 3 is ontworpen voor ultiem comfort. Met een rechtopstaande zithouding en ergonomische handvatten geniet je van een ontspannen en plezierige rit, zelfs op langere afstanden.

Bezoek All Bikes Wim en ontdek de nieuwe TREK Verve+ 3! Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en de perfecte elektrische fiets voor jou te vinden. ๐Ÿšด๐Ÿผ‍♀️๐Ÿšด๐Ÿผ‍♂️

๐Ÿ“ž Bel ons op +32 468 49 73 96 of stuur een e-mail naar allbikeswim@gmail.com om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen. Wij verwelkomen je graag in onze winkel!

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.