Mountainbikes

Mountainbikes

Groot assortiment (elektrische) mountainbikes

Waar het asfalt stopt, begint het plezier van een mountainbiker. Recht de natuur in. Aan hoge snelheid door de bochten is geen probleem.

Mountainbikes

Je helemaal uitleven in de natuur en onverharde wegen? Dat kan met onze mountainbikes. Geen enkel terrein is onmogelijk. Deze fiets is geschikt voor sterke afdalingen, ploeteren in het zand of de modder en flinke beklimmingen.

Niet alleen is het ontzettend leuk, het is ook goed voor je conditie en uithoudingsvermogen. Je komt op plekken waar je normaliter nooit of weinig komt. Opgelet, want voor je het beseft is dit een hobby voor de rest van je leven.

Je kan de mountainbike ook perfect op de weg gebruiken. Want ook on-road zijn deze fietsen perfect inzetbaar. Ben je iemand die graag naar het werk of school fietst? Dat kan met onze mountainbikes.

E-Mountainbikes

Dit type fiets wint steeds meer aan populariteit. Ze veroveren stillaan hun plek in de fietswereld. En terecht. Want met een elektrische mountainbike fiets je nog verder, hoger en geniet je langer van je rit. Dit kan alleen maar de fun-factor nog meer versterken.

Doordat je sneller rijd en wellicht ook verdere afstanden aflegt, ontdek je nieuwe gebieden. In een mum van tijd beklim je elke heuvel, ook al is het reeds de zoveelste van je rit.

Ongeacht leeftijd en/of conditie, met een E-mountainbike kan je tijdens het fietsen ook nog eens genieten van het landschap.

Klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.