Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Groot assortiment elektrische fietsen

Een gezellig tochtje met vrienden of familie, of rijd je elke dag van en naar het werk? Het kan allemaal. We hebben een geschikte fiets voor iedereen.

We beschikken naast elektrische stadsfietsen ook over elektrische racefietsen en E-mountainbikes.

Elektrische fietsen

Wil je net dat tikkeltje extra snelheid? Of wil je sneller op je bestemming aankomen? Dan is een elektrische fiets zeker iets voor jou. Je krijgt extra snelheid, afstand en plezier er gratis bij.

Een elektrische fiets bevat ook tal van andere voordelen: die hoge heuvel rijd je nu probleemloos op, zware baggage kan je vanaf nu gewoon meenemen en dan hebben we het nog niet gehad over de auto die je meer en meer thuis laat.

E-mountainbikes

Dit type fiets wint steeds meer aan populariteit. Ze veroveren stillaan hun plek in de fietswereld. En terecht. Want met een elektrische mountainbike fiets je nog verder, hoger en geniet je langer van je rit. Dit kan alleen maar de fun-factor nog meer versterken.

Doordat je sneller rijd en wellicht ook verdere afstanden aflegt, ontdek je nieuwe gebieden. In een mum van tijd beklim je elke heuvel, ook al is het reeds de zoveelste van je rit.

Ongeacht leeftijd en/of conditie, met een E-mountainbike kan je tijdens het fietsen ook nog eens genieten van het landschap.

E-racebikes

Extra 'wind in de rug' is nooit slecht. Met een E-racebike ervaar je constant die wind. Niet iedereen kan lange afstanden of zonder problemen een berg(je) beklimmen. Dat is ook normaal. Daarom is dit type fiets de ideale oplossing. Het peleton heeft er met jou een metgezel bij op steile klimmen.

Ondanks de extra motor blijft de racefiets uitzonderlijk licht. Maar goed ook, want hoe minder gewicht je meesleurt onderweg, hoe beter.

Klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.