Over ons

Over ons

Een blik achter onze fietswinkel

All Bikes Wim is een fietsspeciaalzaak die zich sinds 2013 in Nieuwerkerken bevindt.​​​​​​

Zaakvoerder Wim Secretin zorgt ervoor dat je opnieuw het echte ‘fietswinkel’ gevoel beleeft!

Wij hebben een kwalitatief gamma van fietsen: Elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes; samen met een correct en professioneel advies.

Een snelle reparatie, aankoop van een nieuwe fiets of wil je gewoon het juiste advies bij aankoop van je accessoires? Wij nemen graag voor jou de tijd!

Zaakvoerder Wim: 

Ik ben Wim, afkomstig uit Nieuwerkerken.
Al meer dan 10 jaar ben ik trotse eigenaar van All Bikes Wim.
Alles begon op mijn 16 jaar toen ik mijn passie voor de fiets ontdekte als jeugdwielrenner.
Na enkele jaren actief bezig te zijn met wielrennen ben ik een tijdje overgeschakeld naar Triathlon. Ik heb voor mezelf leuke resultaten behaald, maar de drukte in de zaak is te groot om dit nog te combineren. Ik heb in mijn vrije tijd een andere passie ontdekt. Muziek...
Ik ben ondertussen al enkele jaren zeer actief als hobbymuzikant.
Ik ben zanger/pianist in ons locaal coverbandje 'The Beagles'.
Een leuke uitlaatklep voor mezelf wat de laatste jaren een succesformule blijkt te zijn.


Instrumenten en fietsen houden mij dag en nacht bezig.
Hoewel deze 2 niets met elkaar te maken hebben moet ik toegeven dat het een leuke en succesvolle combinatie blijkt te zijn.
Ik leer veel nieuwe leuke mensen kennen die op deze manier ook de weg vinden naar mijn winkel. Het brengt leuke momenten en ontmoetingen met zich mee.


Ik zie jullie graag terug bij mij in de winkel of naast het podium :-) !

Tim is onze ervaren fietsmechanieker die ons team versterkt. Geboren in 1988 en afkomstig uit Sint-Truiden.

Tim maakt deel uit van ons team sinds de verhuis naar onze nieuwe winkel in 2021. Naast zijn werk als fietsmechanieker is hij ook zaakvoeder van Estima Coaching (Sport- en voedingsadvies op maat). 'Estima'.
Dankzij zijn studies als sportvoedingsdeskundige en personal coach tracht hij elke dag het beste uit anderen te halen. Want dat is wat telt: elke dag de beste versie van jezelf zijn!

Met al de vrije tijd die nog rest is Tim zelf nog enorm actief bezig met duatlon en triatlon.

Met advies en praktische vragen rond sporten zal Tim je vlot kunnen verder helpen door zijn ervaring in competitie!


"Life is only as good as your mindset."

De nadruk op kwaliteit en service

Een fiets kopen doe je niet iedere dag, en een fiets is niet meer zoals 20 jaar geleden. Wij bespreken uitgebreid je wensen en zoeken samen naar jouw droomfiets. Een goede service na verkoop vinden wij het belangrijkste.  

Wij hebben een ruim assortiment van verschillende types fietsen van het merk TREK met de nieuwste technologieën. Voor ieder type fiets vind je bij ons de juiste bijhorende accessoires.  

Op maat van de klant

Wij luisteren eerst uitgebreid naar de wensen van de klant. Naargelang het profiel en de eisen van de klant gaan we op zoek naar het juiste type fiets. We sturen de klant bij in hun keuze als we voelen dat de klant helemaal nog geen idee heeft van wat ze graag zouden willen. 

Samenwerking met TREK

Als startende winkel vond Wim het heel belangrijk om een goed uithangbord te hebben met de juiste merken. Kwaliteit met een goede service achteraf.

Waarom ik samenwerk met het merk TREK? Simpel. Van alle fietsmerken op de markt is TREK het meest complete merk met een sterk garantiebeleid.

Kwaliteit E-bikes, mountainbikes, racefietsen en super coole fietsen voor de kids! Kwaliteitsfietsen in ieders budget!

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.