Over ons

Over ons

Een blik achter onze fietswinkel

All Bikes Wim is een fietsspeciaalzaak die zich sinds 2013 in Nieuwerkerken bevind.​​​​​​

Zaakvoerder Wim Secretin zorgt ervoor dat je opnieuw het echte ‘fietswinkel’ gevoel beleeft!

Wij hebben een kwalitatief gamma van fietsen: Elektrische fietsen, stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes; samen met een correct en professioneel advies.

Een snelle reparatie, aankoop van een nieuwe fiets of wil je gewoon het juiste advies bij aankoop van je accessoires? Wij nemen graag voor jou de tijd!

Wim’s grote passie

"Ik heb altijd een grote passie gehad voor fietsen waardoor ik in het wielrennen gerold ben. Toen ik 16 was reed ik mijn eerste wedstrijd en vanaf toen is alles begonnen. Sleutelen aan mijn eigen fiets als er iets was stukgegaan tijdens de koers. Toen ik van school kwam ben ik begonnen als fietsmonteur in een fietsfabriek. Hier heb ik een goede basis gelegd. Ik heb dan snel beslist om zelf een fietsenwinkel te beginnen waar ik tot de dag van vandaag nog geen spijt van heb."

Het begin van All Bikes Wim

In maart 2013 begint Wim in bijberoep met een kleine winkel die heel achterin gelegen was. Jaar na jaar maakte hij progressie door correct werk te leveren en een betrouwbaar fietsmerk te verkopen, namelijk TREK.

De nadruk op kwaliteit en service

Een fiets kopen doe je niet iedere dag, en een fiets is niet meer zoals 20 jaar geleden. Wij bespreken uitgebreid je wensen en zoeken samen naar jouw droomfiets. Een goede service na verkoop vinden wij het belangrijkste.  

Wij hebben een ruim assortiment van verschillende types fietsen van het merk TREK met de nieuwste technologieën. Voor ieder type fiets vind je bij ons de juiste bijhorende accessoires.  

Op maat van de klant

Wij luisteren eerst uitgebreid naar de wensen van de klant. Naargelang het profiel en de eisen van de klant gaan we op zoek naar het juiste type fiets. We sturen de klant bij in hun keuze als we voelen dat de klant helemaal nog geen idee heeft van wat ze graag zouden willen. 

Samenwerking met TREK

Als startende winkel vond Wim het heel belangrijk om een goed uithangbord te hebben met de juiste merken. Kwaliteit met een goede service achteraf.

Waarom ik samenwerk met het merk TREK? Simpel. Van alle fietsmerken op de markt is TREK het meest complete merk met een sterk garantiebeleid.

Kwaliteit E-bikes, mountainbikes, racefietsen en super coole fietsen voor de kids! Kwaliteitsfietsen in ieders budget!

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.