Doe mee aan de MTB Nightride op vrijdag 25 augustus!


'WTC Nasser' organiseert op 📅vrijdag 25 augustus de MTB Nightride - 🚵‍♂️een unieke avondrit die je niet wilt missen.

Vertrek en aankomst zullen plaatsvinden in hun Pop Up Café op het industrieterrein van Nieuwerkerken. We nemen je mee op een spannend parcours van ongeveer 40 kilometer, door de prachtige velden en bossen in en rond Nieuwerkerken/Sint-Truiden. Onderweg zorgen we voor een bevoorrading om je energie op peil te houden.

Voor slechts €15 krijg je niet alleen deelname in groep met begeleiding, maar ook een consumptie en een smakelijke Bicky Burger na de rit. Bovendien bieden we een pechdienst aan, zodat je zorgeloos kunt genieten van het avontuur.

🔒Inschrijving is verplicht en kan via e-mail: wtcnasser@gmail.com. Wees er snel bij, want plaatsen zijn beperkt!

En alsof dat nog niet genoeg is, na de Nightride heb je de mogelijkheid om te ontspannen tijdens onze gezellige Après Bike in ons Pop Up Café, de Ambachtbar. Kom bijpraten met je medefietsers en deel je ervaringen onder het genot van een verfrissend drankje.

Zorg ervoor dat je helm altijd op staat - veiligheid is onze prioriteit!

Mis deze kans niet om de uitdagende MTB Nightride mee te maken. Schrijf je snel in en bereid je voor op een avond vol plezier en avontuur!

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.