Waarom All Bikes Wim de beste keuze is voor mountainbikers


Als gepassioneerde mountainbiker begrijpt zaakvoerder Wim Secretin als geen ander waar je naar op zoek bent als je een nieuwe mountainbike wilt kopen. Bij All Bikes Wim vind je dan ook een ruime keuze aan kwalitatieve fietsen van het merk TREK, die perfect zijn afgestemd op de noden van mountainbikers.

Een ruim aanbod aan mountainbikes

Bij All Bikes Wim vind je mountainbikes voor alle niveaus, of je nu net begint met mountainbiken of een doorgewinterde pro bent. Er is keuze uit verschillende modellen en maten, zodat je altijd de mountainbike vindt die het beste bij jou past. Bovendien zijn alle fietsen van All Bikes Wim van kwalitatieve merken, zodat je zeker bent van duurzame kwaliteit.

Service op maat

Bij All Bikes Wim stopt de service niet bij de verkoop van een mountainbike. Het team gaat op zoek naar de juiste fiets op maat van de klant en biedt een goede service na verkoop. Als er iets mis is met je fiets, kan je rekenen op de snelle reparatieservice in de eigen werkplaats. Daarnaast kan je gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken voor reparatie. Zo kan je snel weer de paden op met je mountainbike.

Advies van ervaren mountainbikers

Wim Secretin en zijn team bestaan uit gepassioneerde fietsers en weten als geen ander wat belangrijk is voor mountainbikers. Of het nu gaat om de juiste maat van je fiets of het kiezen van de juiste accessoires, bij All Bikes Wim kan je rekenen op deskundig advies. Het team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve mountainbike en deskundig advies, dan is All Bikes Wim de beste keuze voor jou. Bij All Bikes Wim vind je een ruim aanbod aan mountainbikes van het merk TREK. Kom gerust eens langs bij onze fietsspeciaalzaak in Nieuwerkerken, of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen je graag verder!

Mountainbikes | All Bikes Wim

Mountainbikes | All Bikes Wim

Waar het asfalt stopt, begint het plezier van een mountainbiker. Recht de natuur in. Aan hoge snelheid door de bochten is geen probleem.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.