De beste elektrische fietsen van TREK bij All Bikes Wim


Bij All Bikes Wim zijn wij gepassioneerd door fietsen en daarom bieden wij alleen de allerbeste kwaliteit en service aan onze klanten. Als fietsspeciaalzaak hebben wij ons assortiment uitgebreid met de beste elektrische fietsen van TREK. 

Waarom kiezen voor TREK elektrische fietsen?

Trek is een bekend en vertrouwd merk op het gebied van fietsen. De elektrische fietsen van TREK staan bekend om hun innovatieve technologieƫn en hoogwaardige kwaliteit. De fietsen zijn gebouwd met de nieuwste technieken en hebben een moderne uitstraling. Door hun jarenlange ervaring in de fietsindustrie, weten zij als geen ander hoe zij de beste fietsen kunnen maken.

De beste elektrische fietsen van TREK bij All Bikes Wim

Wij hebben een ruim assortiment aan elektrische fietsen van TREK. Onze collectie omvat modellen voor ieder type fietser, van forensen tot sportfietsers. Kies uit onze diverse modellen en vind de beste elektrische fiets die bij jouw behoeften past.

De beste service bij All Bikes Wim

Bij ons kun je rekenen op uitstekende ondersteuning bij het vinden van de perfecte elektrische fiets. Ons team bestaat uit enthousiaste fietsliefhebbers die jou deskundig advies kunnen geven. Maak bij ons een proefrit en ervaar zelf hoe de fiets aanvoelt. Daarnaast bieden wij ook de allerbeste service na verkoop. In onze eigen werkplaats kunnen wij alle reparaties uitvoeren en wij geven onze klanten de mogelijkheid om gemakkelijk online of telefonisch een reparatieafspraak te maken.

Kom langs bij All Bikes Wim

Ben jij op zoek naar de beste elektrische fiets voor jouw behoeften? Kom dan langs bij All Bikes Wim en ontdek de beste elektrische fietsen van TREK. Bij ons vind je altijd de fiets die perfect bij jou past. Bezoek ons op Kerkstraat 109, 3850 Nieuwerkerken of bel ons op +32 468 49 73 96. Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor de meest actuele openingstijden kun je terecht op onze Google My Business-pagina.

MY23 Verve  5 Smart System Battery Integration.jpgMY23 Verve  5 Men_LOW_EDIT.jpgMY23 Verve 5 Integrated cables.jpg

Fietsen | All Bikes Wim

Fietsen | All Bikes Wim

Wij hebben een ruim aanbod van verschillende types fietsen van het merk TREK met de nieuwste technologieƫn.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.