Elektrische fietsen: de nieuwe manier van fietsen bij All Bikes Wim


Ben jij op zoek naar een nieuwe manier van fietsen? Dan is een elektrische fiets wellicht iets voor jou! All Bikes Wim, dé fietsspeciaalzaak in Nieuwerkerken, biedt een ruim assortiment aan elektrische fietsen van het merk TREK.

Met een elektrische fiets combineer je het beste van twee werelden: je geniet van de voordelen van fietsen én je krijgt een duwtje in de rug dankzij de elektrische ondersteuning. Zo wordt fietsen niet alleen leuker, maar ook efficiënter en gemakkelijker.

Ruim aanbod aan elektrische fietsen van het merk TREK

Bij All Bikes Wim hebben wij een breed scala aan elektrische fietsen van het merk TREK, van stadsfietsen tot sportieve e-bikes. Onze fietsen zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben voor ieder type fietser een geschikte elektrische fiets in ons assortiment.

Service en kwaliteit staan voorop bij All Bikes Wim

All Bikes Wim is een fietsspeciaalzaak waar kwaliteit en service centraal staan. Wij helpen jou graag bij het vinden van de ideale elektrische fiets die past bij jouw wensen en behoeften. Ons  team gaat op zoek naar de juiste fiets op maat van de klant en biedt goede service na verkoop.

Ook voor reparatie van jouw elektrische fiets kun je bij ons terecht. Onze eigen werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologieën en wij zorgen ervoor dat jouw fiets snel en vakkundig wordt gerepareerd. Je kunt online of telefonisch een afspraak maken voor reparatie.

Maak kennis met de nieuwe manier van fietsen bij All Bikes Wim

Een elektrische fiets biedt vele voordelen. Het is de perfecte manier om je dagelijkse verplaatsingen te maken, zonder dat je vermoeid op je bestemming aankomt. Bovendien is het een duurzaam alternatief voor de auto en draag je bij aan een beter milieu.

All Bikes Wim is dé plek om jouw droomfiets te vinden. Kom langs in onze fietsspeciaalzaak in Nieuwerkerken en maak kennis met de nieuwe manier van fietsen. Ons professionele team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de ideale elektrische fiets.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 468 49 73 96 of stuur een e-mail naar allbikeswim@gmail.com. Onze actuele openingstijden vind je op GOOGLE MY BUSINESS.

Elektrische fietsen | All Bikes Wim

Elektrische fietsen | All Bikes Wim

Een gezellig tochtje met vrienden of familie, of rijd je elke dag van en naar het werk? Het kan allemaal. We hebben een geschikte fiets voor iedereen.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.