Elektrische fietsen: de ideale keuze voor woon-werk verkeer bij All Bikes Wim


Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke manier om naar je werk te gaan en tegelijkertijd fit te blijven? Overweeg dan om een ​​elektrische fiets aan te schaffen bij All Bikes Wim, dé fietsspeciaalzaak in Nieuwerkerken. Elektrische fietsen zijn de perfecte keuze voor woon-werk verkeer vanwege hun vele voordelen.

Wat zijn de voordelen van elektrische fietsen?

Milieuvriendelijk

Elektrische fietsen zijn een duurzaam alternatief voor auto's en scooters, die veel vervuiling veroorzaken. Met een elektrische fiets verklein je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een beter milieu.

Tijdbesparend

Met een elektrische fiets hoef je nooit meer in de file te staan en kun je snel en gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren. Je bespaart niet alleen tijd, maar je komt ook fris en energiek op je werk aan.

Gezondheidsvoordelen

Elektrische fietsen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Door te fietsen verbrand je calorieën en blijf je fit. Met een elektrische fiets kun je zelf de mate van ondersteuning kiezen, zodat je kunt werken aan je conditie zonder jezelf te overbelasten.

Waarom kiezen voor All Bikes Wim?

Kwalitatieve fietsen van TREK

Ebike van TREK

Bij All Bikes Wim vind je een ruim aanbod aan elektrische fietsen van het gerenommeerde merk TREK. Deze fietsen zijn van hoge kwaliteit en hebben de nieuwste technologieën, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en comfortabele fiets.

Persoonlijk advies

Het team van All Bikes Wim gaat op zoek naar de juiste fiets op maat van de klant. Door persoonlijk advies en een ruime keuze aan modellen, vind je bij All Bikes Wim altijd de elektrische fiets die het beste bij jou past.

Snelle en deskundige reparaties

Mocht er onverhoopt iets misgaan met je elektrische fiets, dan kun je bij All Bikes Wim terecht voor al je reparaties. De vakmensen in de eigen werkplaats zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten fietsen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van een elektrische fiets? Maak dan vandaag nog een afspraak bij All Bikes Wim. Je kunt online of telefonisch een afspraak maken voor reparatie en persoonlijk advies. All Bikes Wim helpt je graag bij het vinden van de ideale elektrische fiets voor woon-werk verkeer.

Contactgegevens

Adres: Kerkstraat 109, 3850 Nieuwerkerken

Telefoonnummer: +32 468 49 73 96

E-mailadres: allbikeswim@gmail.com

Openingstijden:

  • Maandag: GESLOTEN
  • Dinsdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Woensdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Donderdag: 13:30 - 19:00u
  • Vrijdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Zaterdag: 09:00 - 15:30u
  • Zondag: GESLOTEN

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.