De Gezichten van All Bikes Wim: Maak kennis met Wim en Tim


Bij All Bikes Wim geloven we in het belang van kwaliteit, service en passie. Maar wie zijn de gezichten achter onze zaak? Vandaag stellen we je graag voor aan het hart en de ziel van All Bikes Wim, de mensen die jouw fietsdromen werkelijkheid maken. Maak kennis met Wim en Tim, twee personen met dezelfde passie voor fietsen.

Maak kennis met Wim

ZaakvoerderWim Secretin is geboren op 1 september 1993. 

"Al meer dan 10 jaar ben ik trotse eigenaar van All Bikes Wim. Op mijn 16 jaar ontdekte  ik mijn passie voor de fiets. Na enkele jaren actief bezig te zijn met wielrennen ben ik een tijdje overgeschakeld naar Triathlon.
Ik heb 1x een Ironman gedaan waar ik zeer trots op ben. Maar ondertussen zit mijn sportcarrière op een laag pitje. :-) 

Naast fietsen herstellen & verkopen ben ik al enkele jaren actief als hobbymuzikant. Ik maak deel uit van een coverband waar ik achter de micro zit als zanger en pianist. 'The Beagles'. 
Neem zeker eens een kijkje op onze facebook pagina: Coverband The Beagles 
Een leuke uitlaatklep voor mezelf wat de laatste jaren een succesformule blijkt te zijn.

WhatsApp Image 2023-03-19 at 12.48.33.jpegReceptie-162.jpgDSC_0663.jpgDSC_1540.JPGDSC_1550.JPG
The Beagles Coverband
The Beagles Coverband

Muziek maken & fietsen houden mij dag en nacht bezig. Hoewel deze 2 niets met elkaar te maken hebben moet ik toegeven dat het een leuke en succesvolle combinatie blijkt te zijn. Ik leer veel nieuwe leuke mensen kennen die op deze manier ook de weg vinden naar mijn winkel. Het brengt leuke momenten en ontmoetingen met zich mee.

Ik zie jullie graag terug bij mij in de winkel of naast het podium :-) !

De kracht achter onze service: Maak kennis met TimTim, geboren in 1988 en afkomstig uit Sint-Truiden, is onze ervaren fietsmechanieker. Hij maakt sinds de verhuizing naar onze nieuwe winkel in 2021 deel uit van ons team. Maar Tim is niet alleen een geweldige fietsmechanieker, hij is ook de zaakvoerder van Estima. Een bedrijf dat sport- en voedingsadvies op maat levert.

"Life is only as good as your mindset." Een quote die ik dagelijks probeer na te streven, zowel professioneel als privé. Een gezonde geest in een gezond lichaam, door middel van sport en de juiste voeding, is meer dan ooit belangrijk in het dagelijks leven.

Sport is altijd de rode draad in mijn leven geweest en zal dat ook blijven. Van voetbal, mountainbike en muay thai in mijn jeugdjaren schakelde ik later volledig over op duatlon, triatlon en offroad lopen, met krachttraining als basis. Tot op heden doe ik dit dagelijks nog steeds met evenveel plezier.

Als voltijds fietsenmaker heb ik van mijn passie mijn beroep kunnen maken. Daarnaast haal ik enorm veel voldoening uit het bijstaan van anderen in het bereiken van hun doelen, zowel op gebied van voeding als sport. Dankzij mijn studies als sportvoedingsdeskundige en personal coach tracht ik elke dag het beste uit anderen te halen. Want dat is wat telt: elke dag de beste versie van jezelf zijn!

"Met advies en praktische vragen rond sporten zal Tim je vlot kunnen verder helpen door zijn ervaring in competitie!", legt Wim uit.

IMG-20231003-WA0019.jpgIMG-20231003-WA0018.jpgDSC_1570.JPGIMG-20231003-WA0017.jpgDSC_1490.JPG

De Gezichten van All Bikes Wim: Een krachtig duo

Samen vormen Wim en Tim een top team! Toegewijd aan het aanbieden van topkwaliteit fietsen en uitzonderlijke klantenservice. Of je nu een ervaren fietser bent, op zoek naar een nieuwe fiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer, of gewoon op zoek naar wat praktisch advies, Wim en Tim staan klaar om je te helpen.

Voor meer informatie over ons assortiment fietsen, onze services of om een afspraak te maken voor een reparatie, neem gerust contact met ons op.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten bij All Bikes Wim!

Black&white (20).jpgBlack&white (18).jpgBlack&white (12).jpgBlack&white (8).jpgBlack&white (10).jpgBlack&white (6).jpgBlack&white (2).jpgBlack&white (5).jpgBlack&white (6).jpg

Contactgegevens van All Bikes Wim: Adres: Kerkstraat 109, 3850 Nieuwerkerken Telefoonnummer: +32 468 49 73 96 E-mailadres: allbikeswim@gmail.com

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.