Gezien worden in het verkeer: essentieel voor elke fietser


Donkere dagen staan voor de deur en veiligheid komt altijd op de eerste plaats, vooral als het gaat om fietsen in het verkeer. Eén van de belangrijkste aspecten van veiligheid op de fiets is 'gezien worden in het verkeer'. Maar hoe zorg je ervoor dat je altijd zichtbaar bent, zelfs bij slecht weer of in het donker?

Bij All Bikes Wim, we begrijpen hoe belangrijk het is om gezien te worden in het verkeer. Daarom hebben we een breed scala aan Visibility kleding en kwaliteitsfietsverlichting in ons assortiment.

Naast de standaardfietsverlichting bieden we ook speciale veiligheidsverlichting aan. Deze wordt op verschillende plaatsen op je fiets gemonteerd en zorgt ervoor dat je vanuit elke hoek zichtbaar bent. Bovendien hebben we fietskleding met reflecterende details, zodat je ook op de donkere wegen niet over het hoofd wordt gezien.

SNeedham_Bontrager_CommuteLights_20220715_20_edit copy (1).jpgSteelCityMedia_BontragerCity_CommuterRT_59.jpgSteelCityMedia_BontragerCity_CommuterRT_23_edit copy.jpgSteelCityMedia_BontragerCity_CommuterRT_19.jpg

Maar is gezien worden in het verkeer alleen belangrijk in het donker? Absoluut niet! Ook overdag is het belangrijk om op te vallen in het verkeer. Heldere en levendige kleuren kunnen je daarbij helpen.

Heb je vragen over hoe je beter gezien kunt worden in het verkeer? Of heb je advies nodig over welke fietsverlichting of kleding het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op!

Ons vriendelijke en professionele team bij All Bikes Wim staat altijd klaar om te helpen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 468 49 73 96, ons een e-mail sturen op allbikeswim@gmail.com of ons bezoeken op Kerkstraat 109, 3850 Nieuwerkerken.

Bij All Bikes Wim, zorgen we ervoor dat je altijd gezien wordt in het verkeer. Veiligheid op de fiets is onze topprioriteit. Laten we samen werken aan een veiliger fietscultuur! Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Onze openingstijden:

  • Maandag: GESLOTEN
  • Dinsdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Woensdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Donderdag: 13:30 - 19:00u
  • Vrijdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Zaterdag: 09:00 - 15:30u
  • Zondag: GESLOTEN

Voor de meest recente openingstijden kunt u terecht op GOOGLE MY BUSINESS. Tot snel bij All Bikes Wim!

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.