Nieuwe speedpedelecs van 'OPIUM' bij All Bikes Wim


Bent u bekend met speedpedelecs? Zo niet, dan heeft u nog nooit de kracht van deze fietsen ervaren. Maar maak je geen zorgen, hier bij All Bikes Wim hebben we iets nieuws voor alle fietsliefhebbers. We introduceren een gloednieuw fietsenmerk in onze winkel - 'OPIUM'.

'OPIUM'  Speedpedelecs

'OPIUM' is niet zomaar een merk; het is gespecialiseerd in speedpedelecs. Deze fietsen zijn een lust voor het oog en brengen de rijervaring naar een hoger niveau. OPIUM speedpedelecs staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Met zijn geavanceerde technologie en innovatief ontwerp is 'OPIUM' hard op weg het nieuwe synoniem te worden voor speedpedelecs.

Opium-Farben-Web-O15-Midnight-Freisteller-SIZED.pngOpium-Farben-Web-O14-Titanium-Freisteller-SIZED.pngOpium_Farben_Web_11_Sole_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_10_Terra_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_09_Elephant_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_08_Java_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_07_Olive_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_06_Miami_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_05_Flamenco_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_02_Luccicante_Freisteller_SIZED.pngOpium_Farben_Web_01_Dolomite_Freisteller_SIZED.pngOpium-Farben-Web-O13-Electricred-Freisteller-SIZED (1).png

Ontdek de Nieuwe Speedpedelecs Van 'OPIUM' bij All Bikes Wim

Kom langs bij ons in de winkel en ontdek het met je eigen ogen. 
Wij hebben enkele modellen bij ons in de showroom. Wil je graag een testrit maken? Geen enkel probleem! 

Vraag hier een testrit aan
Wil jij graag alles weten over Deze speed pedelecs? 

Ga hier naar de website voor meer info!

Neem Contact Op voor Meer Informatie

Zoals altijd staan wij klaar om u te helpen bij al uw fietsbehoeften. Voor meer informatie over de nieuwe speedpedelecs van 'OPIUM' bij All Bikes Wim, neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op +32 468 49 73 96 of e-mailen naar allbikeswim@gmail.com. We zullen al uw vragen beantwoorden en u begeleiden bij het kiezen van de juiste fiets.

Wacht niet langer, stap vandaag nog op een 'OPIUM' speedpedelec bij All Bikes Wim!

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.