Winteronderhoud voor je fiets bij All Bikes Wim


Beste fietsenliefhebbers!

Het winterseizoen komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om over je winteronderhoud voor je fiets te denken. Het lijkt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet zijn we weer een seizoen verder. En je wilt toch niet met een onverzorgde fiets de lente ingaan, toch?

Bij All Bikes Wim staan we klaar om ervoor te zorgen dat je fiets in topconditie is tegen de tijd dat de zon weer schijnt. Maar waarom is dat winteronderhoud voor je fiets nu zo belangrijk?

Waarom is winteronderhoud voor je fiets belangrijk?

Winteronderhoud voor je fiets is niet alleen een manier om je geliefde tweewieler schoon te houden maar ook een manier om te zorgen dat je fiets/onderdelen langer meegaan. Denk aan het zuiver maken/smeren van de ketting, het controleren van de banden/bandenspanning en het schoonmaken van de aandrijving van uw tweewieler. Dit voorkomt mogelijke schade en zorgt dat je fiets klaar is voor de lente.

Hoe kan All Bikes Wim helpen?

Bij All Bikes Wim, jouw lokale fietsspeciaalzaak, begrijpen we dat je misschien niet de tijd of de kennis heeft om dit zelf te doen. Daarom bieden we een volledige winteronderhoud service aan voor je fiets. Wij zorgen ervoor dat je fiets klaar is voor het voorjaar, zodat je zonder zorgen de weg op kunt.

Om het je gemakkelijk te maken, hebben we bij All Bikes Wim een online reparatieplanner. Plan je reparatie in op het moment dat het jou het beste uitkomt en wij zorgen voor de rest.

Vind je het te koud om je fiets te brengen? Geen probleem, wij doen ook een ophaal service aan huis! 

Plan hier je winteronderhoud

Dus waar wacht je nog op? Plan je winteronderhoud voor je fiets in en zorg dat je klaar bent voor de lente! Bij All Bikes Wim staan we klaar om je te helpen.

Graag tot ziens bij All Bikes Wim!

All Bikes Wim Kerkstraat 109, 3850 Nieuwerkerken Telefoonnummer: +32 468 49 73 96 E-mailadres: allbikeswim@gmail.com

Openingstijden:

  • Maandag: GESLOTEN
  • Dinsdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Woensdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Donderdag: 13:30 - 19:00u
  • Vrijdag: 09:00 - 12:00u & 13:30 - 18:00u
  • Zaterdag: 09:00 - 15:30u
  • Zondag: GESLOTEN

Meest recente posts

In de kijker

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een fiets en wens je professionele hulp? Of heb je vragen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden je zo snel mogelijk.